Kategorier
Skønhed

Vil en brystforstørrelse booste dit selvværd?

Selvværd er en af de mest afslørende sider hos os mennesker, for har man intet selvværd, så skinner det igennem personligheden, uanset om man vil det eller ej. Derfor lever jeg efter den filosofi, at hvis der er noget ved sit udseende, man er utilfreds med, så har man to muligheder: Man kan enten vælge at gøre noget ved det eller acceptere, at man ser sådan ud.

Der har i løbet af de seneste par år været stort fokus på kvinders bryster, og det virker som om, at der er kommet en uskreven regel i samfundet om, at store og runde bryster er det eneste rigtige, hvilket jeg personligt tror er medvirkende årsag til, at flere og flere kvinder føler sig utilfredse med de bryster, de har fået fra naturens side, og hvorfor så ikke få sig en brystforstørrelse ligesom så mange andre.

brystforstørrelse

Jeg synes personligt, at det er helt fint, at man vælger at få en brystforstørrelse, hvis man af den ene eller anden årsag er utilfreds med sine bryster. Det vigtigste er bare, at man inderst inde gør det for sin egen skyld, for ellers vil det ikke have en positiv effekt på selvværdet. Hvis man derimod ikke har lyst til at få foretaget en brystforstørrelse, så bliver man simpelthen nødt til at acceptere sine bryster, som de nu en gang er og så komme videre i livet. Enten må man ty til handling, eller også må man acceptere virkeligheden. Det er i hvert fald den regel, jeg lever efter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *