Kategorier
Diverse Skønhed Sundhed

Moderne og usynlig tanregulering er fremtiden – Flere og flere benytter sig af det

Invisalign er en moderne og højteknologisk tandreguleringsmetode, som har vundet indpas blandt danskerne. Som voksen med skæve tænder har det aldrig været særlig attraktivt at få rettet tænderne med en klassiske metalbøjle også kendt som ‘togskinner’. Men med den moderne Invislaign-bøjle er det blevet mere og mere populært som voksen at få rettet tænderne. Det skyldes, at Invislaign-bøjlen er diskret, så andre lægger ikke mærke til, at man har bøjlen på. Derudover er det også en bøjle, som sikrer, at man kan opretholde en god mundhygiejne, da den kan tages ud. Ved at du kan tage den ud, sætter madrester sig ikke i den, og du kan nemt børste tænder og komme til med tandtråd. Invisalign er med andre ord nem at have med at gøre i hverdagen og giver minimale gener.

Dette er alt sammen med til, at Invislaign-bøjlen i dag er blevet mere og mere populær og benyttes af flere og flere.

Hvem kan man få en Invislaign-bøjle?

Invisalign er egnet til at rettet mange forskellige former for skæve tandstillinger. Alt lige fra meget mellemrum og skæve tænder til at rette overbid, underbid og andre former for bid. Dette er også med til at gøre Invislaign til en populær tandreguleringsmetode – både nu og i fremtiden.

Hvor kan man få rettet tænder med Invisalign?

Man kan få rettet tænder med Invisalign hos mange tandlæger i dag. Når du skal vælge Invislaign-tandlæge kan du med fordel undersøge deres specialisering, se deres Invisalign-resultater og læse andres oplevelser med tandlægen, inden du vælger, hvem der skal stå for din Invisalign-behandling.