Kategorier
Sundhed

Din erfarne og trofaste tandlæge i hjertet Brønshøj

Udefra ligner det blot endnu en tandlægeklinik over det travle bytorv, men bag facaden står nogle af landets mest erfarne tandlæger inden for flere behandlinger.

Brønshøj har altid været en del af København, der summer af liv. På den trafikerede Frederikssundsvej suser bilerne forbi, og på de små lokale værtshuse sidder de lokale i en snak om stort og småt. Ved mosernes grønne arealer løber børnene og leger, mens forældrene sipper af en god kaffe på bydelens bænke. Lige i hjertet af denne smukke og livlige bydel ligger Brønshøj Torv, hvor gule busser samler borgerne op og kebabforretninger sørger for den specielle duft af mad. På hjørner med udsigt over virvarret ligger en helt særlig klinik, hvor specialiserede tandlæger hjælper bydelens borgere med at holde tænderne i topform.

En tandlæge som man kan stole på

Bag de gullige mursten på første sal ligger en tandlægeklinik, hvor kunderne altid er i fokus. Klinikken hedder Tanlægerne Brønshøj Torv, men de lokale kender den blot som TBT. De fem erfarne tandlæger på klinikken er stolte over klinikkens gennemsyrende fokus på altid at møde borgerne i øjenhøjde og informere om mundhigiejne og behandlinger. På TBT’s hjemmeside kan man endda blive klogere på alle mulige emner om tænder og behandlinger. Det er nemlig vigtigt for de 5 tandlæger og de syv øvrige medarbejdere, at klinikken er et trygt sted, hvor Københavnerne altid kan få gode råd og vejledning om bisserne.

Klinikken er dog ikke kun unik i sin betydning for byens borgere. Flere af tandlægerne har nemlig specialiseret sig i specifikke behandlinger, hvor de kan bryste sig af at være blandt de bedste i hele landet.

Eksperter i usynlige bøjler

En af de behandlinger, som klinikken specialiserer sig i, er de gennemsigtige bøjler, der går under navnet Invisalign. TBT’s invisalign-tandlæge Luca Bastholm var nemlig blandt de første danske tandlæger til at se behandlingens store potentiale. Med Invisalign kan man nemlig få alle fordelene ved en klassisk tandbøjle af metal – dog på en mere skånsom og æstetisk måde. De seneste 15 år har han hjulpet over 1700 mennesker med at få rettet deres tænder med disse gennemsigtige bøjler af plastic, hvor patienten både kan smile, spise og holde tænderne rene, imens de får et mere lige smil.

Det er dog langt fra det eneste område, som klinikkens tandlæger er specialiserede i. Først og fremmest består en stor del af deres arbejde med klassiske tandeftersyn og tandrensninger, hvor de altid prøver at skabe et trygt rum for patienten. Derudover er der dog en række specifikke behandlinger, som tandlægerne har lært til fingerspidserne for altid at give det bedst mulige resultat. Det er særligt ved implantater, kosmetiske behandlinger og behandling af slidte tænder, hvor klinikken er helt i front og tilbyder specialiseret behandling.

Herudover står klinikken klar til at hjælpe med akut tandpine og andre akutte problemer, der kræver rettidig handling for at minimere skaden. Du kan læse meget mere om alle de behandlinger, som klinikken tilbyder på deres hjemmeside.

Vil informere om bisserne

Udover behandlingerne vil TBT mere. De er opsatte på at informere almene borgere i alle emner, der har forbindelse til tænderne. På deres hjemmeside kan man hver måned læse spændende indlæg, der dykker ned i alt fra gode råd til mundhygiejnen, forskellige behandlinger og meget mere. Klik in på siden artikler for at lære meget mere om hele det spændende univers af viden, der kredser rundt om dine og mine tænder.