Kategorier
Bolig

Varm sommerhuset op med energikoks

13

Hvis man er sommerhusejer så kender man helt sikkert det her med at der ret hurtigt kan blive koldt. Det sker oftest når vinteren kommer sigende i form af et efterår. Det kan man dog undgå ved at fyre med energikoks, der er meget energivenlig. Koks er tidligere blevet brugt som brændsel, men nu kaldes det energikoks. Måden det bliver lavet på er ved at tør destillere stenkul. Man opvarmer kullene, sådan så fremmedstoffer fjernes. Stoffer i blandt er Metan, kulilte og acetylen, som kan være meget farlige at indånde, så det skal man passe meget på med. Disse findes dog ikke i energikoks. Hvis man sidder i sommerhuset og tænker at der simpelthen er for koldt, så kan man med fordel købe energikoks fra Tyskland.
Det kunne også være at man sad med kaffen, hyggede med familien og snakkede om de gode gamle dage, og så blev der lige pludselig alt for koldt. På dette tidspunkt der er det altså en rigtig god idé at fyre op med noget energikoks.
Mange sommerhuse bliver varmet op med energikoks, fordi det kan ligge længe og stadig bevare den samme mængde energi som fra starten af, hvilket gør at man bare kan have det liggende. Dette er en kæmpe fordel når man ikke er så tit i ens sommerhus. Så hiver man bare lige sin energikoks frem som man har købt i Tyskland for nogle billige penge frem og så er der varme på nul komma fem.
Bestil med fordel allerede i dag fra Absolut Træpiller. Det kan kun betale sig i længden og det øger livskvaliteten i dit sommerhus med energikoks.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *