Kategorier
Livsstil

Kom i gang med poker med det rigtige pokersæt

Er du helt ny til poker, så er der en række ting, der er vigtige at have, for at kunne komme godt i gang. Du kan gøre det nemt for dig selv ved at købe alle tingene samlet i ét pokersæt. Så er det selvfølgelig bare vigtigt, at du har styr på, at der er alle de rigtige ting i det pokersæt.

Pokersættets indhold

I et godt og brugbart pokersæt for både nybegyndere og de mere øvede skal der være følgende: jetoner, regler, kort, filtdug og knapper.

Jetoner

Jetoner er de farvede skiver af plastic eller andet materiale, der i Poker angiver en bestemt værdi. Jetoner er vigtige at have med i sit pokersæt.

Regler

Pokersættet skal også indeholde udførlige regler for poker, så selv nybegyndere kan være med.

Kort

I pokersættet skal der selvfølgelig også være pokerkort, da de er dybt essentielle for pokerspillet. Der findes en del forskellige kort til poker, men pokerspil som for eksempel Texas Hold’em, Omaha, Seven Card Stud og Five Card Stud benytter alle de traditionelle højt rangerende poker kort. Det er en god idé, at sørge for at dit pokersæt indeholder de traditionelle poker kort.

Filtdug

Det er desuden essentielt t have den helt rigtige filtdug, når du spiller poker. Den skal naturligvis helst være grøn, som den traditionelt er i poker.

Knapper

Ved mindre du er en haj til poker, og rent faktisk spiller om rigtige penge, så skal dit pokersæt også indeholde knapper, eller med andre ord ’mønter’.

Ovenstående er hvad et rigtigt pokersæt bør indeholde, og hvis du har styr på det, så er du klar til at indtage pokerbulen med dine venner og bekendte. God fornøjelse med dit nye pokersæt!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *