Kategorier
Skønhed

Privathospital til brystoperationer og Botox i København

Brystoperationer bliver mere og mere populære på privathospitaler både i Danmark og internationalt. Det gælder for kvinder særligt brystoperationer med silikoneimplantater samt brystløft og brystforøgelse via fedttransplantation, mens det for mænd er brystreduktioner, der hitter.

På lignende via er Botox også i stigende grad en yndet behandling. Det gælder blandt både mænd og kvinder, der i tråd med den moderne trend omkring et ungdommeligt udseende får udført Botox i København og andre storbyer med henblik på at bekæmpe rynker og andre ældningstegn.

AK Nygart Privathospital i København, Århus og Lyngby

Netop storbybeboerne er særligt glade for plastikkirurgi, og det gælder også indbyggerne i Danmarks hovedstad, København. Et af de mest velkendte privathospitaler, der udfører både brystoperationer og Botox i København, er AK Nygart Privathospital.

Mange kan sikkert huske de lidt kontroversielle busreklamer, der satte både AK Nygart og dets oprindelige ejer, Jesper Nygart, på danskernes radar på godt og ondt.

Privathospitalet har central adresse på Ny Østergade 12 i København K, hvilket gør det nemt for både københavnere og andre sjællændere at komme til hospitalet med privat eller offentlig transport.

Dette er smart, da fx brystoperationer ofte kræver flere konsultationer og kontroller, og Botox i København (og generelt) kræver løbende injektioner for at opretholde et flot resultat.

Er man dog hverken bosat i København eller på Sjælland, så kan man med fordel vælge én af AK Nygarts andre privathospitaler. Afdelingen i Århus udfører bl.a. brystoperationer, og er man ikke til Botox i København, så kan man i stedet få Botox hos AK Nygarts Lyngby-afdeling.

Sikkerhed og smukke resultater i centrum hos AK Nygart

Når plastikkirurgerne og behandlerne på AK Nygart Privathospital udfører brystoperationer og Botox i København, så foregår det med patienten i centrum. Det gælder selvfølgelig også på afdelingerne i Århus og Lyngby.

Tryghed og et smukt resultat er nemlig kerneværdier bag AK Nygarts brand, og privathospitalet har derfor udviklet en række forsikringer til deres operationer, herunder brystoperationer, der sikrer patienter, hvis der skulle opstå uventede komplikationer eller en om-operation er nødvendig.

Ligeledes har alle medarbejderne stort fokus på at sikre, at patienterne får et rart forløb både før, under og efter deres brystoperationer eller behandling med Botox i København, Århus eller Lyngby.

Få en konsultation til brystoperationer og Botox i København, Århus eller Lyngby

Hvis du overvejer at få lavet brystoperationer eller vil høre mere om mulighederne for Botox i København, Århus eller Lyngby, så kan du kontakte AK Nygart via kontaktformularen på nygart.dk eller nedenstående kontaktmuligheder:

AK NYGART KØBENHAVN
NY ØSTERGADE 12
1101 KØBENHAVN K

AK NYGART LYNGBY
JERNBANEVEJ 4
2800 LYNGBY

AK NYGART AARHUS
SØNDERGADE 40, 2. SAL
8000 AARHUS C

Tlf.: 70 27 57 57

Mail: info@nygart.dk