Kategorier
Bolig

Moderne og fremtidssikret låseservice: 3 produkter du bør overveje

Låsen går helt tilbage til det gamle Egypten og er derfor en opfindelse, der er mere end 4000 år gammel. Udviklingen inden for låse har siden da været stor, og særligt med den teknologiske udvikling har det taget fart. I mange århundreder har man benyttet en simpel lås med en nøgle, en stift, en bjælke eller en låsekasse, når man skulle låse ting inde eller låse sin hoveddør. De simple låsemetoder er ikke lige så sikre som moderne og højteknologiske låseprodukter. Med moderne og fremtidssikrede låse er man bedre sikret mod ubudne gæster som f.eks. indbrudstyve.

Her har vi samlet 5 moderne låseprodukter og adgangskontrolsystemer, du bør overveje, hvis du vil opgradere sikkerheden i dit hjem, din virksomhed eller din boligforening.

1. Elektronisk lås

Elektroniske låse findes i forskellige afskygninger. I stedet for en nøgle bruger man ved elektroniske låse enten en kode, en nøglebrik eller et adgangskort. Med en elektronisk lås forbedrer man sikkerheden, får let overblik over, hvem der har adgang, og giver samtidig mulighed for at give nogen adgang i en begrænset periode, f.eks. håndværkere eller rengøringspersonale.

2. Kameraovervågning

Med kameraovervågning kan man øge sikkerheden og trygheden. Kameraovervågning kan nemlig både forebygge indbrud og kriminalitet, men i tilfælde af indbrud er der samtidig bedre muligheder for bevisførelse. Det gælder både i forhold til tidspunkt og konkret adfærd under et indbrud, men også i forhold til at identificere gerningsmænd.

3. Trådløs dørtelefon

I etagebygninger og andre større boligområder eller virksomhedsområder kan en trådløs dørtelefon øge sikkerheden for alle. Med en trådløs dørtelefon slipper man for at skulle være hjemme for at kunne lukke andre ind. Det er særligt smart, hvis du fx venter en pakke eller skal lukke en gæst ind, men ikke selv er hjemme.

Hvem kan hjælpe med fremtidssikrede låseprodukter?

Det kræver typisk kontakt til en autoriseret låsesmed/låseservice, hvis man ønsker at få opgraderet sine låseprodukter til mere moderne, elektroniske og sikre låseprodukter. De moderne låseprodukter er avancerede at montere, og derfor kræver det, at den professionelle låsesmed kommer ud og får monteret det korrekt og sikret, at det hele fungerer, som det skal