Kategorier
Bolig

Billige træbriketter sikrer dig en solid varmekilde

Det kan være en svært at beslutte, hvilken varmekilde man gerne vil benytte i boligen, såfremt man ikke kender til de mange forskellige mulighederne inden for produkter og leverandører.

I senere år har træpiller og træbriketter vundet frem, som følge af fokus på klima og miljø. Således har varmekilderne fyringsolie og træ mistet deres popularitet hos den danske befolkning.

Træbriketter og træpiller i bedste kvalitet

Går man op i miljøet, og leder man efter en mulighed for at leve mere miljøvenligt, så er træbriketter og træpiller gode alternativ til miljørigtige brændselsalternativer.

Billige træbriketter

Træbriketter er et af danskernes foretrukne valg, når det kommer til opvarmningsmuligheder. Anvendelsen af træbriketter kommer med mange fordele, som man som forbruger ikke nødvendigvis har vidst, var mulige.

Fyring med billige træbriketter vurderes af mange som en win-win situation. Dette udspringer i produktionen af træbriketter, som består af findelt savsmuld, der presses sammen under betydeligt tryk. Konsekventligt er der med træbriketter tale om en helt naturlig brændsel, som ikke indeholder nogen former for giftstoffer. Udover, at det er positivt for miljøet, så sikrer brugen af træbriketter også en jævn og kontrolleret forbrænding, som bidrager positivt til varmeregningen.

Eftersom billige træbriketter udelukkende består af findelt savsmuld og ikke indeholder harpiks og fugt, som findes i almindeligt træ, så er de helt CO2 neutrale.

Træpiller

I forlængelse af miljøvenlig brændsel har vi træpiller. Træpiller er fremstillet af rent træ, hvilket sikrer en lav askeudvikling og væsentlige brændeværdi. Dette bidrager til en positiv fyringskomfort, eftersom rensning af fyret og asketømning reduceres til en absolut minimum.

Til sammenligning med olie og gas har træpiller aldrig været mere økonomisk fordelagtigt. Den rene produktion bidrager til en jævn og kontrolleret forbrænding, hvilket leder til en reduceret varmeregning i sidste ende.

Absolut Træpiller – førende forhandler

Absolut Træpiller er førende producent og leverandør af billige træbriketter og træpiller. Her finder man Danmarks største lager af træpiller og træbriketter i højeste kvalitet til billigste priser.

Absolut Træpiller stræber efter at tilbyde dig billige træbriketter, uden at gå på kompromis med kvaliteten. Derfor er du sikker på at opnå en bedre og grønnere fyringsøkonomi billige træbriketter og træpiller hos Absolut Træpiller.