Kategorier
Tøj & Sko

Få skræddersyet et jakkesæt af kvalitet

jakkesæt

Du bliver inviteret til et arrangement og bliver begejstret. Men så kommer du i tanke om din garderobe. Du har haft det samme jakkesæt på til adskillige arrangementer og møder, og ved derfor ikke hvad du skal stille op. Men tvivl ikke – Anne Spang har svaret!

Med Anne Spangs hjælp kan du få det jakkesæt af kvalitet, som du har drømt om. Her kan du være din egen designer, med gode råd fra de erfarne specialister. Der er noget til enhver smag, så du kan aldrig gå galt i byen, hvis du vælger at tage et smut forbi.

Hvis du heller ikke har et målerbånd, skal du ikke frygte, at dit ønske ikke kan blive opfyldt. Anne Spang tilbyder ligeledes en gratis opmåling, ved blot at bestille en tid. Derefter klarer de det hele for dig med en personlig betjening. Du skal dog være opmærksom på at opmålingen skal bookes en uge før enten ved opkald eller ved e-mail.

Lige noget for dig

Der er forskellige genrer inden for jakkesæt, så det er kun fantasien der sætter dine grænser. Der er ikke noget de ikke kan. Hos Anne Spang kan du få jakkesæt fremstillet af kashmir, uld, bomuld eller polyester. Hvis du vælger et jakkesæt fremstillet af uld, skal du være forberedt på, at der er forskellige varianter af jakkesæt. Du kan blandt andet få helårs-uld, vinter-uld, uld-stretch mm., som hermed sikrer dig, at du altid har et jakkesæt til hver sæson. Det kan være svært at vælge mellem mange jakkesæt af kvalitet, men Anne Spang skal nok hjælpe dig. Det eneste de forlanger, er blot dine ønsker og de vil gøre alt for at få dem opfyldt.

Der er som nævnt forskellige genrer inden for jakkesæt. Ikke kun valg af stof, som jakkesættet skal være fremstillet af, men også hvilken model det skal være. Anne Spang fremstiller både modeller med enten et amerikansk, engelsk eller italiensk snit.

Så tag et smut forbi Anne Spang og få det jakkesæt, som du har gået og drømt om.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *