Kategorier
Biler

Få lavet en bilnøgle kopi i tide og spar penge

autolåse

Hos Københavns Låsesmed og vores autolåsesmed Marshall anbefaler vi altid alle vores kunder at få lavet en bilnøgle kopi, så/du I altid har mindst to bilnøgler. Det kan nemlig være forbundet med en masse unødig irritation og penge ud ad vinduet, hvis man uheldigvis mister den sidste bilnøgle.

Kom ned og få lavet en bilnøgle kopi i tide – du sparer både penge og slipper for irritation

Hos vores autolåsesmed laver vi hurtigt, effektiv og ikke mindst billigt en ny bilnøgle kopi til dig og/eller andre i husstanden, som har adgang til bilen. Desværre har vi haft flere henvendelser, hvor bilejere har ringet ind til os, fordi de har smidt den sidste bilnøgle væk eller er kommet til at låse den eneste bilnøgle inde i bilen. Det betyder i nogle tilfælde, at vi har været nødsaget til at skære låsen på bilen op, omkode låsene i bilen og derefter skære helt nye bilnøgler – i nogle tilfælde har det skulle være på stedet, fordi bilejeren hurtig skulle videre med bilen bl.a. på grund af vigtige møder, en flyafgang osv., osv. Er uheldet ude hjælper vi selvfølgelig men det er en lidt mere omkostningsfuld service end blot at få lavet en ny bilnøgle kopi i tide, som du eksempelvis kan smutte hjem og hente.

Men du kan altså undgå sådanne situationer – som kun er opstand til irritation, stress og ekstra penge ud af lommen. Ring til vores autoværksted alle ugens dage og kom ned med din bil og bilnøgle på vores autoværksted, så laver vi en ny bilnøgle kopi til dig og eventuelle øvrige i husstanden – så i altid har mindst to bilnøgler i husstanden.

Marschall laver også bilnøgle kopi’er til værkstederne

Selvom en bilnøgle kopi hos os er meget billig, er den stadig af rigtig høj kvalitet og funktionalitet. Vi er primære leverandører af reparationer af nye bilnøgler og leverer bilnøgle kopi’er til mange andre værksteder også varemærkesteder, når der er behov for reparation og levering af bilnøgler til deres biler. Vi er flere værksteders foretrukne leverandører, fordi kvaliteten af fx en bilnøgle kopi altid er i top men også fordi vi hos Autolåsesmeden Marschall kan lave en ny bilnøgle kopi med det samme. Omvendt kan det tage op til minimum tre dage for værkstederne at få leveret nye bilnøgler og en ny bilnøgle kopi fra deres leverandører.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *