Kategorier
Mad

Gør arbejdspladsen lidt bedre med en god frokostordning

Der er mange ting, som er med til at definere, om en arbejdsplads er god. Noget af det, der fylder i bedømmelsen, er personalegoder. Men hvad er et godt personalegode? Mange vil nok argumentere for, at frokostordninger er én af dem. En god frokostordning kan gøre meget for medarbejderne, da det skaber et fælles tidspunkt på dagen, hvor både lækker mad og social tid er i højsæde.

Hvorfor kan frokostordninger gøre en forskel?

En frokostordning på arbejdspladsen frigiver plads til andre ting derhjemme, da man slipper for bekymring om at smøre madpakker, købe ind til salat eller køre forbi den lokale bager. Så tidsaspektet er én af fordelene. Derudover giver det noget, man kan glæde sig til hver dag. Tænk på, hvor meget du kan glæde dig i løbet af en dag, hvis du eksempelvis skal spise ude om aftenen. På trods af at det ikke er helt det samme, så kan frokostordningen godt sætte samme tanker igang. Det bliver i højere grad et tidspunkt på dagen, som du og dine kollegaer glæder sig til. Alt i alt kan det derfor gøre arbejdsdagen en hel del bedre.

Det behøver ikke tage lang tid at finde den rette frokostordning

Hvis I vælger at finde en frokostordning gennem en portal – eksempelvis Frokostordninger.dk – så bliver hele processen en hel del hurtigere. Det eneste, I skal tage stilling til, er,  hvilken en slags mad I kunne tænke jer. Hvis I ikke har nogle præferencer, er det også fint. I beskriver det blot i en formular, og så vil Frokostordninger.dk forsøge at matche dette med tre køkkener. Der indhentes samtidigt tilbud på frokostordninger fra hvert køkken. Det slipper I altså også for.

Hvis jeres arbejdsplads er placeret omkring hovedstaden eller længere nord – eller i det jydske, kan I med fordel benytte Frokostordninger.dk. De leverer delikate frokostordninger til København såvel som Nordsjælland og Århus.