Kategorier
Fritid

Bullseye – “Kingpin and Dodgeball collide on a Dart Board”

Endelig er her en film om dart! Den er utrolig intelligent og med en niveau af humor som syntes er fantastisk. Det er rigtig god underholdning på højt plan. Så vidt jeg ved er det den eneste film om dart – tro mig, jeg har ledt længe efter en god film om dart.

Filmen er helt fantastisk. Det er en blanding af god underholdning som henvender sig til et lidt ældre publikum. Det er dejligt forfriskende at se en komedie som ikke er henvendt til pubertetsplaget teenagere, men derimod har en mere subtil og intelligent humor. Som et yderligere plus, er der en meget god sektion i filmen, som grundigt beskriver reglerne til dart, så nybegyndere også får en mulighed for at følge med og blive inkluderet i den smukke verden af dart.

Det skal dog siges, at filmen er voldsom politisk ukorrekt. Så hvis du ikke bryder dig om mere upassende jokes, er filmen klart ikke noget for dig. Den er også lavet på et meget begrænset budget, hvilket den også bærer præg af. Der er ingen fine og fancy special effects og relativ lav production value. Der er dog lige en utrolig fed scene med en dartpil som bliver kastet.

Men det er god rigtig god underholdning for pengene, især hvis du selv er en dart spiller. Eller bare har brug for en komedie som ikke bare appellerer til laveste fællesnævner. Noget som jeg selv savner.

Jeg vil klart anbefale filmen. På trods af dens lave budget, har filmskaberne formået at få skabt en helt unik og intelligent film, som er overraskende underholdende.

Hvis du så filmen og tænkte, at du da helt klart mangler en dartskive i dit hjem, så kan jeg varmt anbefale at tage et smut forbi dartshop.dk – de har et godt udvalg til fine priser.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *